Elämyslento Helsinki

Elämyslento 45 min (Helsinki)

Hinta: 349,00€ sis alv 24%

tuotetunnus (SKU) HKI-45. Osasto: .

Tuotekuvaus

Tästä voit varata itsellesi 45 minuutin elämyslennon Helsinki-Malmilta! Elämyslennolla näet Helsingin täysin uudesta ulottuvuudesta – Ilmasta. Voit valita lentoreittisi vielä kolmesta eri vaihtoehdosta jolloin saat varmasti yksilöllisen elämyksen. Lisäksi kaikki lennot suoritetaan 2 paikkaisilla Cessna-merkkisillä tyyppihyväksytyillä lentokoneilla joten jokainen lento on yksilöllinen elämys etupenkiltä koettuna ja se on suoritettu alusta loppuun erittäin turvallisesti.

Elämyslennot lennetään 150 m – 600 m lentokorkeudella (500-2000 ft). Lentokentältä löytyy Elämyslentojen operaattorin Nordicfliten toimisto, josta lähtö lennoille tapahtuu ja jossa lentojen alku- ja turvallisuusbriefaukset tapahtuvat. Toimistolla on mahdollisuus käyttää langatonta internet-yhteyttä sekä nauttia virvokkeita.

Mikäli lentoa ei ole taltioitu videolle tai valokuvin, sitä ei voi näyttää kavereille! Elämyslennolle voit valita GoHero-videokuvauksen, joka kuvataan lentokoneen sisälle kiinnitetyllä GoPro-kameralla. ProFly-kuvauksessa saat toisen GoHero-kameran nauhoittamaan maisemaa myös lentokoneen ulkopuolelta sekä digitaalisen järjestelmäkameran kuvia lennosta ja sen valmistelusta. Lopputuloksena räjähtävän tiukka paketti, jonka voit jakaa suoraan Facebookiin, Twitteriin tai Youtubeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Elämyslento 45 min (Helsinki)”