Turvallisuus maalla


Turvallisuus maatoiminnassa

Elämyslento panostaa turvallisuuteen myös maatoiminnassa. Asiakkaat saavat päällensä palonkestävät Nomex-lentohaalarit lennolleen ja lentolasit. Lisäksi lentokoneiden tankkauksessa käytetään asianmukaisia suojatoimenpiteitä. Elämyslennon lennot lennetään ympäristöystävällisellä Hjelmco 91/96 UL lentopolttoaineella jossa ei ole etanolia eikä lyijyä. Helsinki-Malmilla tankkaus tapahtuu Suomen moderneimmasta lentopolttoainepisteestä joka täyttää uusimmat 2011 määräykset. Kiinnitämme toiminnassa huomiota myös potkuriturvallisuuteen maatoiminnassa.

Elämyslento on ainoa suomalainen elämyslentojen tarjoaja joka täyttää kaupallisen ilmakuljetuksen vaatimukset myös maatoiminnasta.

Lentokoneiden tankkaamisessa käytetään koulutettua henkilöstöä ja laadukkaita tankkausvälineitä

Kaikki henkilöt, jotka ovat suorittamassa lentokoneiden tankkauksia ovat saaneet tähän asianmukaisen koulutuksen. Lisäksi tankkaukseen käyteään ilmailukäyttöön hyväksyttyjä tankkausvälineitä ja tankkauspisteitä. Esimerkiksi Helsinki-Malmilla käytämme TTT-Aviationin omistamaa Suomen moderneinta lentopolttoainetankkauspistettä.

Lentokoneet maadoitetaan maadoitusjohdolla tankkauksessa ja tankkauksien jälkeen otetaan vesibensanäytteet, jotka taltioidaan vesibensannäytekanistereihin.

Elämyslennon henkilökuntaa on koulutettu ensiavun sekä palonsammutuksen suhteen.

Maahenkilöstön pukeutuminen ja toiminta on ammattimaista

Elämyslennon maahenkilöstö pukeutuu suoriin pukuhousuihin ja kauluspaitaan. Lisäksi maahenkilöt pukeutuvat huomioliiveihin ja heidät tunnistat Crew Id-korteista. Lisäksi keräämme lennon jälkeen asiakaspalautta lennosta ja lentoon liittyvistä asioita. Haluamme jatkuvasti olla paras elämyslentojen tarjoaja Suomessa.

Kaikki elämyslennoille tulevat asiakkaat briefataan ennen lentoa

Kaikille elämyslennoille tuleville asiakkaille esitellään lennonvalmisteluun liittyvät lentokoneiden paino- ja suoritusarvolaskelmien suorittaminen sekä säätietojen ja lennon tietojen tarkastaminen. Lisäksi asiakkaille käydään läpi turvallisuusbriefaus sekä lentokoneen tarkastukset ennen lentoa. Lisäksi lennolla voit kuulla koko radiopuhelinliikenteen lennolta etupenkillä istuen.